Geen wachtlijsten, maar toch tijdig inschrijven.

In Stompwijk verkeren we in de luxe positie dat er geen wachtlijsten zijn. Immers: de Maerten van den Velde School is de enige school en moet daarom altijd plaats bieden aan alle kinderen uit Stompwijk. Het nadeel is dat ouders hun kind(eren) soms laat aanmelden. Voor de school is dit lastig omdat de besprekingen met het schoolbestuur over de begroting van het nieuwe schooljaar al ruim voor de start van dat schooljaar plaats vinden. Het is daarbij van belang goed te weten hoeveel leerlingen er in dat schooljaar zijn. Dat maakt onze positie bij de besprekingen een stuk steviger.
Heeft u een zoon of dochter die dit jaar 4 wordt en wilt u hem of haar inschrijven op de Maerten van den Veldeschool, dan vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk te doen.

Wij stellen er prijs op om, voorafgaand aan de inschrijving, een kennngsmakingsgesprek te hebben met u als ouder. Met name geldt dit voor "nieuwe" ouders. We willen u graag leren kennen en laten zien waar wij als school voor staan. Een afspraak hiervoor kunt u maken met de directeur van de school via tel. 071-5801667.

Het inschrijfformulier vindt u hieronder:
Inschrijfformulier (Vul ook het toestemmingsformulier verwerking persoonsgegevens in!)
Toestemmingsformulier verwerking persoonsgegevens
Aannamebeleid Panta Rhei