Sponsorloop - Stichting Jarige Job

Ieder jaar organiseren wij als school een sportdag in combinatie met een sponsorloop voor een goed doel. Dit jaar was het goede doel STICHTING JARIGE JOB . 
Op donderdag 25 april was de sponsorloop. Deze zou plaats vinden buiten bij de sportvelden maar helaas deed het weer niet zo mee op deze dag en besloten we al snel het in de gymzaal te doen. Gelukkig hebben wij een grote sporthal in ons dorp en gingen we met de hele school richting de gymzaal. Onderweg stonden er al supporters te wachten en al heel snel was de gymzaal gevuld met kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere supporters. We begonnen met ze allen met het koningsspelen lied 'DABA DIE DADA DAA' van kinderen voor kinderen en met het dansje daarbij horende was het een goede warming up.

De kinderen gingen in groepen rondjes lopen, bezweet, aangemoedigd en vol enthousiasme van iedereen, onderweg nog je kaart laten stempelen bij ieder rondje dat je liep, het was het een fantastisch feest. Iets waar we als school trots op zijn!
Iedereen kreeg aan het eind een koekje en water om de dorst te lessen en natuurlijk nog een keer het dansje doen als afsluiting.
De stempelkaarten gingen mee naar huis en de kinderen gingen langs hun sponsoren. Op de sportdag op vrijdag 7 juni zal het exacte bedrag bekend gemaakt worden! Wat zijn we trots op onze kinderen en blij met de sponsoren die de kinderen hadden geregeld.