Kerst activiteiten

Vanaf vandaag zijn we alweer in de Kerstsferen. Hieronder leest u wat wij allemaal gaan doen de komende periode. 

Maandag 11-12

Intekenlijst voor het kerstdiner hangt bij de klas.

Vrijdag 15-12

Vandaag is het Foute Kersttruien Dag. Als uw zoon/ dochter het leuk vindt kan hij/zij deze dag een (foute) kersttrui aan doen. Het is niet verplicht en een andere dag is natuurlijk ook goed. De OR komt vandaag gezellig langs met warme chocolademelk.

Dinsdag 19-12

Vandaag gaan alle kinderen kerststukjes maken op school. Wilt u uw kind een bakje, oase en versiering meegeven? School zorgt voor kaarsen en kerstgroen 

Woensdag 20-12

Kinderen kunnen vanaf vandaag hun beker, bord en bestek meenemen naar school. Wij stellen het op prijs als er geen wegwerpservies meegegeven wordt. Zorgt u ervoor dat de naam van het kind erop staat?

Donderdag 21-12

Kerstviering en kerstdiner op school

16.15 uur: Verzamelen op school en met de klas naar de kerk lopen

16.30 uur: Start viering kerk

17.15 uur: Terug naar school met de klas voor het kerstdiner

17.30 uur: Start Kerstdiner

18.30 uur: Einde kerstdiner

Ouders zijn natuurlijk welkom in de kerk, maar kunnen ook tijdens de viering warme gerechten op school brengen. Ook broers/zussen/opa’s en oma’s zijn welkom in de kerk. Mocht er een jonger broertje of zusje meekomen en onrustig of verdrietig worden, zou u dan de kerk even willen verlaten? Zo kan de viering rustig verder gaan.

Tijdens het kerstdiner kunnen ouders in de huiskamer van het Dorpspunt terecht voor een drankje.

Vrijdag 22-12

Napraten en opruimen van de klas. Wilt u ervoor zorgen dat er een grote tas mee naar school komt?! Om 12.00 uur hebben de kinderen vakantie!