Kledinginzameling OR

Hallo allemaal,

Afgelopen week hebben we met de school kleding ingezameld! Allereerst willen wij iedereen die heeft meegeholpen en heeft ingezameld ontzettend bedanken.

We hebben echt heel erg veel opgehaald! U heeft het vast wel gezien! De hele school stond vol met zakken.

Dit is natuurlijk mede te danken aan groep 6, 7 en 8 die het dorp langs zijn gegaan om alle zakken op te halen.

Afgelopen vrijdag kwam er een bus om de kleding op te halen.

De chauffeur begon met hulp van groep 6, 7 en 8 enthousiast zakken in te laden maar halverwege hadden we al het sterke vermoeden dat het er niet in zou gaan passen. En het was toch echt geen klein busje. Ons vermoeden werd bevestigd! Het paste er niet in! De chauffeur zei ook dat wij echt heel veel hadden ingezameld! Meer dan 3 andere scholen bij elkaar! Donderdag 3 november komen ze nog een keer om de rest op te halen. Dus dat betekent, als u nog kleding heeft, dan kan het nog worden ingeleverd tot uiterlijk donderdagochtend!

Al met al hebben we een mooie score bereikt. De opbrengst van de eerste lading was 434 kilo! Per kg. krijgt de school 30 cent. En we zijn er nog niet want donderdag komt er nog wat bij! Met dit geld kunnen we leuke dingen organiseren voor de kinderen. Op dit moment is nog niet duidelijk waar het geld aan besteed zal worden maar zodra we dit weten zullen we dit met jullie delen! Altijd leuk om te horen wat ervan gedaan wordt! Nogmaals bedankt!

Groetjes de ouderraad

Media
  • 20231026_141135